Category: Alternative

8 Comments

 1. Yozshujas
  „Имам 33 години и никој никогаш ме нема бакнато. Единствениот човек кој ме држеше за рака, едноставно ја убиваше досадата со мене, сè додека не си пронајде некоја друга девојка.
  Reply
 2. Takasa
  Aug 19,  · Попуштам и му ги подавам парите потребни за уплата. Излегува и ме остава да чекам со чаша студена вода. По дваесеттина минути се враќа. Можеби беа и помалку, ама мене ми се чинеа како вечност.
  Reply
 3. Keshicage
  И пак цветя изпращаш, макар да ти е ясно. Няма да ме имаш и сълзи да проливаш, за времето, в което влюбени сме били двама. Ти знаеш! Припев: Имаш всичко на света, само мене нямаш.
  Reply
 4. Dorg
  Oct 03,  · И така, што би се рекло, врзани сме со папочната врвца. И тогаш, еден сончев ден, додека редеа коцки на подот во нејзината соба, Калина ја подигна главата, погледна во Лазар, па во мене и рече.
  Reply
 5. Nataxe
  Неее, и неее. Ти си оферта, която грам не ме влече. Йеа-йеа-йеа и пращаш снимки в Снапчат. Йеа-йеа-йеа викаш луд по теб съм шах-мат. Йеа-йеа-йеа ти и .
  Reply
 6. Kazijora
  Десерт „ДЕН И НОЌ” – се прави во чаша, нема печење Written by готвимк on in Видео, Десерти Направете брз, чоколаден десерт, кој навистина се топи во уста.
  Reply
 7. Zulugal
  На 7. октомври филмот “Кога денот немаше име” ќе има претпремиерно прикажување на октомври во рамките на манифестацијата „Бела ноќ”, во Кино “Милениум”, со две проекции, во 20 и 22 часот. Филмот „Кога денот немаше.
  Reply
 8. Mukree
  Моля, бъди така любезен и ме пусни. Ако се нуждаеш от време, за да решиш и да избереш мен или друга жена, моля, не избирай мен. Каквато и отношения да сме имали, нищо няма да се получи, и за да бъда честна, аз повече не искам.
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *